Телевизия | Новини | Обяви | Имоти | Работа | Поп-фолк | Хороскопи | Снимки | Запознанства | Здраве | Промоции | Спорт | Хостинг | Коли | Готвене | Безплатен имейл

5 Резултат(и) за 15 дни


273
Вот(а)
  Sinoptik.bg - Синоптик БГ
Sinoptik.bg - Синоптик БГ Прогноза за времето в над 80 000 населени места от цял свят. Сайтът предоставя десетдневна прогноза, разделена на 6 часови интервали за 1000 дестинации в цял свят. Пълна и достоверна информация в сътрудничество с foreca.com. Категории: България, Европа, Свят, Курорти, Пътна обстановка, Карта, Фото, Видео; Валежи; Температура; Облачност.

373
Вот(а)
  Termo.bg - Термо БГ
Termo.bg - Термо БГ Termo.bg има за цел да улесни ежедневието на хората, които искат да планират своя ден, уикенд или почивка, предоставяйки полезни данни за времето. Termo.bg е единственият сайт в България, който ви предлага пълна 15 дневна прогноза за времето. В Termo.bg ще намерите на едно място прогноза за времето, актуална пътна обстановка, закъснения по летищата, полезни съвети и статии. Категории в сайта: Новини, На път, Фен зона, Зимни Курорти, България, Европа, Северна Америка, Южна Америка, Азия, Африка, Австралия; Закъснения по летищата.

294
Вот(а)
  Vremeto.bg - Времето БГ
Vremeto.bg - Времето БГ Проектът Времето.бг предлага детайлна 48-часова метеорологична прогноза за най-големите български градове и курорти. А десетдневната прогноза е достъпна за почти всички населени места в България и на планетата. Компютърномоделираната синоптична прогноза е продукт на най-големия специализиран доставчик на метеорологични прогнози в света - американската фирма AccuWeather. AccuWeather е доставчик на метеорологична информация и за CNN.com Данните за температурата и за всички метеорологични елементи се обновяват на всеки 30 минути за всичките близо 50 хиляди населени места , включително и данни от станциите в Антарктида. На сайта ще можете да видите и метеорологични и спътникови карти, показващи максималните и минималните температури, скорост на вятъра и валежите. В последните години особено актуално стана отчитането на температурата не само като абсолютна стойност, а и като усещане за човека. Този вид температура се изчислява на базата на редица елементи като скорост на вятъра, влажност на въздуха и други. Времето.бг предлага и тази, сравнително нова за България информация. Наред с това, за всяка точка, читателите ще могат да видят данни и за скоростта на вятъра, влажността на въдуха, атмосферното налягане, видимостта в километри. На страниците на сайта ще прочетете и новини, свързани с капризите на времето, ще можете да прочетете и текстови прогнози както за страната, така и за отделните региони. Тогава, когато времето налага специално внимание към отделни райони на България и когато се очакват неблагоприятни метеорологични събития, читателите на сайта ще бъдат информирани в специалната рубрика „Извънредно". Както и в рубриката "Прогнози/Предупреждения". Ктегории в сайта: България, Европа, Свят, Курорти, Карти, Пътуване, Новини, Любопитни, Радари, Камери.

1021
Вот(а)
  Weather.Digsys.bg - Уедър Дигсис БГ
Weather.Digsys.bg - Уедър Дигсис БГ Подробна прогноза за времето за три дни напред. Изберете град: Благоевград, Свиленград, Бургас, Свищов, Варна, Севлиево, Плевен, Силистра, Пловдив, Сливен, Русе, Смолян, София, Тетевен, Ст.Загора и още много населени места и точки в България. Времето на планината и на морето. Информацията се актуализира на три часа.

241
Вот(а)
  Vremeto.aba.bg - Времето Аба БГ
Vremeto.aba.bg - Времето Аба БГ Времето в България в момента и метеорологична прогноза за времето през следващите дни. Подробна информация за всеки град, включително: Времето в момента; Слънцето днес; Луната днес; Времето от БНТ и метео-карта от НИМХ-БАН; Прогноза за времето за следващите шест дни; Прогнозни температури; Прогноза за вятъра; Прогноза за УВ-индекса на влиянието на слънчевите лъчи; Прогнозно количество на валежите и вероятност за гръмотевици; Радари в България от Изпълнителна агенция Борба с градушките; Сателитни снимки от Eumetsat; Още сателитни снимки и метео карти; Анимирани сателитни снимки, изображения и метео карти; Гръмотевична активност; Карти на условията във водните басейни.Propulse par Freeglobes  Integration graphique : WDC Themes Copyright © 2007 Webdconseils Tous droits reserves.